ZEILEN Monnickendam

DAG zeilen

AVOND zeilen

WEEKEND zeilen

WEDSTRIJD zeilen

AANBIEDINGEN

> KIDS en JONGEREN

PRAKTISCHE Informatie

 

Contact met de schipper:
pirka@zeilen-monnickendam.nl
0625 160686

0299 655475

 

 

 

ENGLISH
DEUTSCH

Jong geleerd, oud gedaan, kleine Jack Sparrows en Piet Piraten vervelen zich niet aan boord. Behalve zeilen hijsen en sturen, staan op het programma: speeltuin, zwemmen, ijsjes, en natuurlijk heel veel duplo en kleurplaten aan boord. Als de ouders nog één haven verder willen zeilen, tovert de schipper de kajuit om tot een kinderbioscoop.

DAG, WEEKEND OF AVOND ZEILEN MET KINDEREN

Met familie of vrienden zeilen (leren), en de kinderen gaan lekker mee. Benedendeks kan ieder zijn/haar gangetje gaan, bovendeks krijgen de kinderen van de "kapitein" een reddingsvest en worden uitgedaagd om fok en grootzeil helemaal zelf te hijsen. Een ontspannen dag of weekend weg, geen gezeur over t.v. en computer want die zijn er niet, dus die boeien niet. Pirka brengt graag wat spelletjes mee voor onderweg, en ze kent natuurlijk precies de juiste plekken voor een zwemstop, een speeltuin of een ijsje. Voor max tien personen biedt de boot genoeg slaapplaatsen, dus misschien gaan sportieve opa's en oma's ook mee? Of wilt u wat luxer en bijzonder overnachten in bijvoorbeeld de gevangenis (!) in Hoorn...? Bij 3 of meer kids geldt altijd 10% korting op de scheepshuurprijs.

JONGEREN ZEILREIS

Met vrienden een weekend kamperen op het water? Bijvoorbeeld in de zomervakantie, of als kado voor je examens? Sportief en gezellig leren zeilen, onder begeleiding van een enthousiaste crew. Koken en afwassen doen we op toerbeurt, uitstapje naar de disco gezamenlijk. We maken gebruik van ruime douche- en toiletgebouwen in de havens.

STOER PARTIJTJE!

Met je vrienden op een echt schip je verjaardag vieren! Even op en neer naar Marken, Edam of Volendam voor een ijsje, pannenkoek, 3D film, of de speeltuin. Onderweg mee helpen sturen en zeilen hijsen, spelletjes doen in de kajuit, en bij mooi weer even ankeren en van de boot af springen.